Shells betal- och kreditkort

Med ett betal- eller kreditkort kan du handla när som helst, oavsett om det är slutet på din lön eller att du saknar kontanter i plånboken. Du får enkel kontroll över din ekonomi. Med kortet kan du se hur mycket bensin och andra tillbehör du handlar för bilen genom en månatlig sammanställning. Dessutom kan du använda korten till att handla i butiken i anslutning till bensinstationen. Där finns övriga biltillbehör, biltvätt och ett välsorterat utbud av snabbmat och andra nödvändigheter. Vill du kunna jämföra och hitta bästa kortet så kan du läsa mer om betal- och kreditkort, och särskilt Shells generösa betal- och kreditkort, på denna sidan.

Shell Card privatkort är gratis att ansöka och du betalar inte heller årsavgift. Du kan välja mellan att betala alla dina inköp direkt när räkningen kommer eller välja att delbetala. Genom att ansluta sig till autogiro riskerar du aldrig att tappa räkningen, det dras automatiskt. Med e-brevlåda såsom Kivra sparar du både miljön och på avgiften. Kortet fungerar på cirka 900 bensinstationer över hela Sverige samt även i Finland. Det kan användas på både Shell- och St1-stationer.

Förutom Shell Card privatkort finns Shell MasterCard som ger dig samma valmöjligheter som nämns ovan. Båda korten ger dig 15 öre rabatt per liter när du tankar på bemannade Shell-stationer. Shell MasterCard ger dig även 0,5 % kontant bonus på övriga inköp. En gång i kvartalet får du tillbaka bonus som en värdekupong som du kan lösa in som kontanter eller använda för köp.

Det finns även euroShell företagskort och TruckDieselkort som du kan läsa mer om här på sidan. Den passar företaget som vill ha ett kostnadseffektivt sätt att följa sina drivmedelskostnader. Med ett företagskort går det att tanka på över 11 000 bensinstationer i Europa.
Det är lätt att ansöka om kort om du har ett mobilt BankID. Det är ett enkelt och säkert sätt att identifiera dig när du ansöker om ett kort. Det går även att ansöka med en blankett som du kan skriva ut eller be om på din närmaste Shell bensinstation. Shell Card kundservice kan användas för att få kontakt med kundservice. Men här på sidan kommer du få svar på de flesta av dina frågor.