Shellkort för företaget

Shell har i över hundra år hjälpt Sveriges yrkesförare i trafiken. Med ett företagskort kan du handla drivmedel i över 11 000 bensinstationer i Europa, vilket gör att du alltid är nära en station. Med stationskartan kan du dessutom se var stationerna finns. Koordinaterna laddas ner till fordonets GPS som sedan guidar dig till stationen.

Det finns stora fördelar med ett företagskort. Du slipper kontanthantering och minimerar risken för bedrägerier. Med faktura får du en snabb överblick över kostnaderna månad för månad. Det spar både ekonomi och tid för företaget, och du slipper borttappade eller oläsbara kvitton. Det underlättar även momsredovisningen för kostnaderna då den finns på ett och samma dokument.

För yrkesförare finns euroShell företagskort och euroShell Truckdieselkort och passar oavsett hur stor din fordonspark är och hur många anställda du har. Med korten får du kontroll över drivmedelskostnaden för dina yrkeschaufförer. Det går att begränsa kortet till att bara användas för drivmedel och/eller annat i anslutning till det. Genom registrering av fordons-ID kan du se kostnadsstället och hur mycket drivmedel fordonet har dragit vid varje körning. Med korten kan även de obligatoriska vägavgifterna praktiskt betalas.

Korten har ytterligare en säkerhet. När kostnaderna går över företagets satta gränsvärden får du automatiskt en varning till företagets e-post. Risken för att någon obehörig ska använda kortet minimeras då rätt pinkod måste användas vid varje inköp.

Ett euroShell företagskort eller TruckDieselkort gör inköpen enkla, säkra och kostnadseffektiva. Det är enkelt att jämföra de anställdas körstilar och på sikt minskas företagets drivmedelskostnader och spar på miljön.